€14,95 incl. BTW per pak van 4

Pellen, Plakken en Gaan! TAPS is een geleidende sticker waarmee je iedere handschoen kan veranderen in een touchscreen handschoen.

Touchscreens zijn juist bedoeld om handig te zijn, laat handschoenen geen belemmering vormen.

KENMERKEN VAN TAPS

WERKT MET TOUCH ID

Een kenmerk die alle handschoenen missen is de mogelijkheid om je telefoon of tablet te ontgrendelen via Touch ID (biometrische sensor). TAPS is het eerste product ter wereld die ontworpen is om met deze ingebouwde sensor te werken. Gewoon iedere nieuwe TAPS registeren als een nieuwe vingerafdruk. Vanwege veiligheidsredenen zorgen wij ervoor dat jouw TAPS een unieke vingerafdruk heeft.

DUURZAAM

TAPS is gemaakt uit een mengsel van militaire kwaliteit polyurethaan samen met onze Nanotips vloeistof waardoor deze flexibel, rekbaar, schuurbestendig en waterafstotend is.

WERKT GEGARANDEERD!

TAPS is ontwikkeld om op iedere handschoen of prothese te plakken en te werken met iedere touchscreen, zelfs met screen protectors. Gewoon de stikker pellen, plakken en gebruiken.

ONTWERP

De vorm van TAPS is special ontwikkeld om stijlvol op iedere handschoen vinger te passen. Wanneer aangebracht op jouw handschoen wordt er een vorm passende punt op de vingertop gevormd waardoor je nauwkeuriger jouw scherm kan bedienen.

WATERAFSTOTEND

TAPS heeft een waterafstotende buitenlaag waardoor deze water en vochtigheid tegenhouden wat TAPS geschikt maakt voor gebruik onder alle weersomstandigheden.

PLAKLAAG

TAPS zijn gemaakt met een van 3M®’s sterkste verwijderbare plaklagen. Binnen de eerste 24 uur blijft TAPS steeds beter en beter plakken waardoor ze niet per ongeluk loslaten.

VEILIG

TAPS zijn veilig voor alle handschoenen en alle schermen. De stikker kan veilig van alle handschoenen verwijdert worden als jij er toch vanaf wil.

TAPS works with Any GloveWerkt met elke Handschoen
TAPS is Touch ID CompatibleWerkt met Touch ID
TAPS is waterproofWaterafstotend
TAPS is created with Nano-TechnologyNano-technologie
TAPS is very small3,81cm x 3,17cm

PELLEN, PLAKKEN, GEBRUIKEN


€14,95 incl. BTW per pak van 4

Gratis verzending bij aankoop van 2 of meer producten.

14,95Meer informatie