Veelgestelde Vragen

Algemene Vragen

Wat is Nanotips?

Nanotips is een vloeistof met geleidende eigenschappen waardoor jij jouw lievelingshandschoenen kan omtoveren tot touch screen handschoenen. De nanodeeltjes in de vloeistof hebben dezelfde werking op een scherm als de menselijke huid.

Wat zijn TAPS?

TAPS zijn kleine stikkers waarmee je iedere handschoen kan veranderen in touch screen handschoenen. Iedere TAPS is gemaakt met een eigen unieke “vingerafdruk” die ook herkent kan worden door apparaten met Touch ID.

Hoe gebruik ik Nanotips?

Nanotips is met 3 simpele stappen te gebruiken: Schudden, Aanbrengen en Drogen. Klik hier om een film te zien over hoe het aangebracht wordt.

Hoe gebruik ik TAPS?

TAPS kan makkelijk worden aangebracht of verwijdert. Om TAPS aan te brengen hoef je allen de stikker van de vel te verwijderen en op jou handschoen te plakken en klaar! Klik hier om een film te zien over hoe TAPS wordt aangebracht.

Hoe lang gaat het mee?

Iedere aanbrenging is semi-permanent. Het kan weken tot maanden meegaan afhankelijk van jou gebruik. Als je merkt dat het minder goed functioneert, breng je gewoon een nieuwe laag Nanotips aan of pak een nieuwe TAPS

Beschadigd de vloeistof mijn handschoenen?

De vloeistof zal de textuur van jouw handschoenen niet veranderen. Nanotips Zwart is zwart van kleur, en Nanotips Blauw is 90% transparant en 10% hemels blauw van kleur. Wij raden aan om de vloeistof vooraf te testen op een onopvallende plek bij licht gekleurde handschoenen om het verschil vooraf te zien.

Beschadigd TAPS mijn handschoenen?

TAPS is speciaal ontwikkeld om verwijderbaar te zijn. Wij gebruiken één van 3M®’s sterkste verwijderbare plaklagen voor TAPS. Waardoor deze jou handschoen niet beschadig als jij TAPS verwijdert.

Op welk materiaal kan ik Nanotips/TAPS gebruiken?

Nanotips en TAPS kan worden toegepast op ieder materiaal. Wij hebben twee formules van Nanotips die op alle verschillende typen handschoenen werkt. Kijk op onze producten pagina om te zien welke Nanotips product of TAPS voor jouw het beste is.

Hoeveel handschoenen kan ik touch screen compatible maken?

We hebben voldoende vloeistof in iedere fles gedaan om 15-20 vingers met de Blauwe oplossing, of 20-30 vingers met een fles Nanotips Zwart te behandelen. Bewaar de fles voor jezelf of deel het met vrienden en familie! Een pakket TAPS bevat 4 unieke TAPS stikkers.

Waarom zou ik niet meteen touch screen handschoenen kopen?

Als jij al handschoenen hebt, is er een grote kans dat jij geen zin hebt om nieuwe te kopen. Wat Nanotips en TAPS zo bijzonder maakt is dat zij op alle typen handschoenen aangebracht kunnen worden. Zo kan je de handschoenen gebruiken waar jij van houdt!

Zijn de handschoenen wasbaar?

Ja, je kan ze in de was doen! Geen zorgen! En als het ooit minder goed gaat werken kan je altijd een nieuwe laag Nanotips aanbrengen. Één fles kan voor meerdere handschoenen gebruikt worden!

Verzending

Wanneer zal mijn Nanotips verstuurd worden?

Als je vandaag bestelt wordt jouw Nanotips binnen 24 verzonden op iedere werkdag! Houd je email in de gaten, je zal een update ontvangen met de Track & Trace code.

Naar welke landen verschepen wij?

Wij versturen wereldwijd!

Afhankelijk van waar je woont, kan jij jouw pakket verwachten in:

Nederland: 1-2 werkdagen

Internationaal: 2-7 werkdagen*

Neem contact met ons op over eventuele speciale verzend eisen. Wij helpen jou graag.

* Het kan langer duren wegens locale douane voor landen buiten de EU.

Zijn er verzendkosten?

Bij aanschaf van 2 of meer flessen Nanotips of 1 pak TAPS zijn er geen verzendkosten.

Bij aanschaf van één fles Nanotips, hanteren wij de volgende verzendkosten:

Nederland: € 2,95 inclusief btw

Internationaal: € 3,95 inclusief btw

Nanotips Video Tutorial

SLIM.SIMPEL.FUNCTIONEEL.

Nanotips is de meest kostenbesparende en effectieve oplossing om al jou bestaande handschoenen touch screen compatible te maken. Leer hoe je het moet gebruiken:

TAPS Video Tutorial

TAPS

PELLEN,PLAKKEN,GEBRUIKEN

TAPS is de meest effectieve oplossing om al jou bestaande handschoenen touch screen compatible te maken die ook werken met Touch ID. Leer hoe je het moet gebruiken: